Installatiebedrijf Bilthoven

Kom meer te weten over de gebroeders Dijs

De basis voor Installatiebedrijf Gebroeders Dijs werd in 1978 gelegd in Hilversum. Beide broers werkten destijds bij Loodgietersbedrijf Overeem. Een Hilversums bedrijf dat al sinds 1900 bestond.

Hoe een loodgietersbedrijf ons installatiebedrijf werd

Installatiebedrijf Bilthoven

In 1978 namen broers Aad en Flip Dijs Loodgietersbedrijf Overeem over en zag Installatiebedrijf Gebroeders Dijs bv het levenslicht. Het bedrijf groeide al snel uit zijn werkjas en verhuisde naar Loosdrecht. In 1999 verhuisde het hoofdkantoor naar Nieuw Walden 20 in Nederhorst Den Berg. Niet veel later werd er ook in Bilthoven een filiaal geopend, met groot succes.

Loodgieter Bilthoven

We werken zowel voor particulieren als bedrijven, waaronder aannemers en woningbouwverenigingen. Vanuit onze vestigingen in Nederhorst den Berg en Bilthoven leveren we inmiddels een zeer uitgebreid pakket aan verschillende diensten, waaronder: lood-en zinkwerken, alle soorten dakbedekkingen, installatie van water- en gasinstallaties, rioleringswerkzaamheden, plaatsen en onderhouden van sanitair, cv-installatie en onderhoud aan gasapparaten.