Het fijne aan een installatiebedrijf: een divers dienstenpakket

Het voordeel van een installatiebedrijf is dat u niet meer verschillende bedrijven in hoeft te schakelen voor een diversiteit aan klussen. Nieuw sanitair? Dakbedekking laten repareren? Riool laten ontstoppen? Allemaal klussen die Installatiebedrijf Gebroeders Dijs u uit handen kunnen nemen.

Water- en gasinstallaties

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van waterleidingen en gasleidingen. Voorkom waterschade door een slechte aan- en afvoer en vertrouw op de mannen van Installatiebedrijf Gebroeders Dijs.

Rioleringswerkzaamheden

Een verstopt toilet of maar 2 minuten kunnen douchen tot de hele badkamer onder water staat door een verstopte afvoer? Neem bij rioleringsproblemen contact met ons op. Dan zorgen we ervoor dat deze in no time verholpen worden.

Sanitair

Een vlotter die niet vlot, een douchekop die niet overeind blijft tijdens uw douchebeurt en een wc-bril die meebeweegt tijdens uw wc-bezoek: allemaal ongemakken die u liever voorkomt. Investeer daarom in goed sanitair. We adviseren u graag in de keuze voor sanitair, maar leveren en plaatsen dit ook als u dat wenst. Wilt u uw sanitaire voorzieningen laten repareren of onderhouden? Ook dat is geen enkel probleem.

Cv-installaties en cv-ketels

U realiseert zich pas hoe erg u gehecht bent aan uw cv-ketel als u onder een koude douche staat of als de verwarming 0 op het rekest geeft en het buiten vriest. Laat uw cv-ketel onderhouden en repareren door Installatiebedrijf Gebroeders Dijs.

Zoekt u een nieuwe cv-ketel? Wij geven u graag advies over de juiste ketel voor uw pand. Als u eenmaal de ketel heeft uitgezocht, kunnen wij deze ook leveren en installeren. Hetzelfde geldt voor vloerverwarming en airconditioning: allemaal mogelijk.

Dakbedekking

Een dak boven ons hoofd is voor ons Nederlanders heel vanzelfsprekend. Bij voorkeur een dak van goede kwaliteit dat niet lekt. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • het aanleggen en vervangen van dakbedekking
  • onderhoud, reparatie en aanleg van dakgoten
  • advies over de levering en het aanleggen van dakbedekking

Lood- en zinkwerk

Heeft u last van wateroverlast? Is uw lood- en zinkwerk wel in orde? Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, vervangen, repareren en renoveren van platte daken en zinken dakgoten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.